Δ. Μαυραειδόπουλος ΑΕ

company-final
Γιατί να μας προτιμήσετε

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

01.

Η κύρια και αποκλειστική επιδίωξη της Δ. Μαυραειδόπουλος, ως εισαγωγέας των μεγαλύτερων εταιρειών Οδοντιατρικών προϊόντων είναι η παροχή αξιόπιστων λύσεων μέσω προϊόντων υψηλής ποιότητας και υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστες λύσεις για τους πελάτες μας, αφού έχουμε θέσει ως προτεραιότητά μας να εκπληρώνουμε πάντα τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας από αυτούς.

02.Η Δ. Μαυραειδόπουλος επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με σύντομους χρόνους παράδοσης και εφαρμογή αυστηρών διαδικασιών ελέγχου της ποιότητας των προϊόντων μας. Προϋπόθεση για την άριστες υπηρεσίες μας είναι η εμπειρία του άρτια καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού μας.

03.Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Δ. Μαυραειδόπουλος, βασισμένο στην πολυετή εμπειρία του, είναι σε θέση να επιλύσει άμεσα οποιαδήποτε τεχνική απορία ή πρόβλημα μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια μιας αγοράς. Επιπλέον, μπορούμε να σας δώσουμε και οδηγίες όπου αυτό είναι εφικτό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Τεχνικής υποστήριξης από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 16:00 καλώντας στο τηλέφωνο 210 38 37 334 ή στέλνοντας email στο mavraid@otenet.gr

ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Η Δ. Μαυραειδόπουλος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1969 από τον Δημήτρη Μαυραειδόπουλο, έναν άνθρωπο με αγάπη και όραμα για τον οδοντιατρικό και οδοντοτεχνικό χώρο.

Έχοντας αυτό ως βάση και γνώμονα την ποιότητα και τις διαχρονικές αξίες, εξελιχθήκαμε μέσα στην πορεία των χρόνων, παρέχοντας εκπαίδευση και προϊόντα που αποδείχθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες όσων μας εμπιστεύθηκαν.

Δ. Μαυραειδόπουλος Α.Ε.
Διεύθυνση: Τζώρτζ 12 Αθήνα – Κέντρο, 10677
Τηλέφωνο: 210 38 37 334
E-mail: mavraid@otenet.gr

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ

ΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ / ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ

DIGITAL SOLUTIONS

Ψηφιακές Υπηρεσίες

01.SIMPLANT Dentsply Sirona

Καθοδηγούμενη Χειρουργική | Getting it right from the start.

Προσπαθώντας συνεχώς να εκπληρώσουμε τις ανάγκες των συνεργατών μας, δημιουργήθηκε το Simplant Pro 18.5: μία από τις πιο  ολοκληρωμένες οδοντιατρικές ψηφιακές πλατφόρμες της αγοράς, που παρέχει όλη την γκάμα των καινοτόμων εργαλείων του Simplant. Με τον τρόπο αυτό προσφέρετε στους ασθενείς σας καλύτερες, ασφαλέστερες και γρηγορότερες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

02.Atlantis Dentsply Sirona

Εξατομικευμένα κολοβώματα – πέρα από CAD/CAM.

Η υπηρεσία Atlantis, Dentsply Sirona, παρέχει εξατομικευμένες προσθετικές λύσεις για όλα τα μεγάλα εμφυτευματικά συστήματα. Τα κολόβώματα Atlantis υποστηρίζουν συγκολλούμενες, μεμονωμένες- κοχλιούμενες και με συγκράτηση τριβής αποκαταστάσεις. Κάθε κολόβωμα σχεδιάζεται εξατομικευμένα με το λογισμικό Virtual Atlantis Design.

03.ELOS ACCURATE

ELOS ACCURATE | Προϊόντα και Ψηφιακές Λύσεις

Η Elos Accurate δημιουργήθηκε από την αυξανόμενη ζήτηση και απαίτηση για αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στην οδοντιατρική ψηφιακή διαδικασία. Κάθε προϊόν Elos Accurate παρέχει καινοτόμες και αποδεδειγμένες λύσεις και απλουστοποιούν την ψηφιακή οδοντιατρική.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερωθείτε για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, οι οποίες έλαβαν χώρα τον τελευταίο καιρό καθώς επίσης και για σημαντικές ανακοινώσεις που σας ενδιαφέρουν!

Loading...