ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ : Δ.ΜΑΥΡΑΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ημερίδα εμφυτευματολογίας με τους αδερφούς SALAMA 5/2/2011

Hμερίδα αισθητικής εμφυτευματολογίας, τοΣάββατο 5 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με ομιλητές τους αδελφούς  Salama.

Αγαπητοί συνεργάτες

Είναι χαρά μας να σας ενημερώσουμε για την επιστημονική εκδήλωση – ημερίδα που διοργανώνεται απο την ICOI Hellas το Σάββατο στις 5 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ομιλητές τους αδελφούς Salama, δύο απο τους πλέον καταξιωμένους ομιλητές σε παγκόσμια κλίμακα στο χώρο της αισθητικής εμφυτευματολογίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί για να βοθήσει την ομάδα αποκατάστασης, δηλαδή τον γενικό οδοντίατρο, χειρουργό, προσθετολόγο, ορθοδοντικό, αλλά και τον οδοντοτεχνίτη να πάρουν τις σωστές αποφάσεις κατά την θεραπεία του αισθητικά απαιτητικού ασθενή.

Πιστεύουμε οτι είναι μοναδική ευκαιρία η παρακολούθηση της συγκεκριμένης ημερίδας για την άρτια ενημερωσή σας στα τρέχοντα θέματα της σημερινής εμφυτευματολογίας

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι για τους συνεργάτες μας η προσφορά της δωρεάν premium ετήσιας συνδρομής στη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης του Dental XP θα ισχύσει μέχρι και τις 28 /01/2011.

Λογαριασμό κατάθεσης συμμετοχής:

  • ALPHA BANK: 341002786000063
  • IBAN:GR8101403410341002786
Παρακαλώ βάλτε το όνομά σας ως δικαιολογία κατάθεσης και το όνομα του συνεδρίου

************************************************************************************

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα/θεματολογία της Ημερίδας: